Οι Υπηρεσίες μας

Προσεγμένη Ποιότητα Πολυτέλεια Γαστρονομία

Ο Γάμος των ονείρων σας

Mία από τις σημαντικότερες ημέρες στην ζωή ενός ανθρώπου. Μία ημέρα γεμάτη συναισθήματα, γεύσεις και αρώματα. Απαιτείται υπέροχο και άφθονο φαγητό, προσωπικό service, αστραφτερό στυλ, ανεπιτήδευτη κομψότητα. Για μας η γαμήλια δεξίωση αποτελεί μια έξοχη ευκαιρία για να σχεδιάσουμε το πιο συναρπαστικό event της ζωής σας και να κάνουμε τη Μεγάλη Ημέρα σας πραγματικά αξιομνημόνευτη.

Βάπτιση όπως πρέπει

 

Στο ξεκίνημα της ζωής του μικρού πρίγκιπά σας ή της μικρής πριγκίπισσας, σας προσφέρουμε την πλούσια εμπειρία μας και δεσμευόμαστε ότι όλα θα γίνουν τέλεια. Το Francy’s Catering σέβεται τον προϋπολογισμό σας και σάς προτείνει ιδέες (για τον χώρο, την τελετή, το φαγητό, κ.λπ.) προσαρμοσμένες απόλυτα στις επιθυμίες και τις δυνατότητές σας.

Παιδικά Πάρτυ

Γενέθλια; Ονομαστική εορτή; Γιορτή αποφοίτησης από το Δημοτικό; Καλοκαιρινή συγκέντρωση; Στον κήπο ή στην πισίνα; Στο μαλακό χορτάρι ή πλάι στο δροσερό νερό; Όποια κι αν είναι η αιτία του χαρούμενου καλέσματος, μπορούμε να οργανώσουμε ένα πάρτι που να ικανοποιεί πλήρως το πιο απαιτητικό και δύσκολο κοινό, τα παιδιά, και να υμνεί τη χαρά της ζωής, με χρώμα, κέφι, ζωντάνια και διατροφικές αξίες.

 

Ειδικές Εκδηλώσεις

Υπάρχουν στιγμές μέσα στη ζωή που βλέπετε να εκπληρώνονται οι στόχοι σας, επαγγελματικοί και προσωπικοί και που θέλετε να το γιορτάσετε με ένα καλό γεύμα παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο, μια σημαντική επέτειος, κ.λ.π. Μια τέτοια εκδήλωση επιβάλλεται να αποπνέει μοναδικότητα. Για τέτοιες ειδικές περιστάσεις, μπορείτε να εμπιστευθείτε τον επαγγελματισμό, την εμπειρία και τη διακριτικότητά μας. 

Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ο λεπτομερής σχεδιασμός είναι το «κλειδί» της επιχειρηματικής επιτυχίας και σε αυτόν τον κανόνα εμπίπτουν και οι οι εταιρικές εκδηλώσεις. Ο σχεδιασμός, όμως, μιας τέτοιας εκδήλωσης απαιτεί εμπειρία και ευελιξία, καθώς πρέπει να εκπληρωθεί ένα σύνολο προϋποθέσεων προκειμένου να μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. 

Η γαστρονομία που θα συνοδεύσει την εκδήλωση, θα πρέπει να διέπεται από τις αρχές της υψηλής διατροφικής αξίας και του κοσμοπολιτισμού. Ο chef μας φροντίζει για αυτό, με τις υπέροχες πρώτες ύλες.

Ο Χώρος μας

Περα απο κάθε φαντασία και όραμα

Μέρες μαγικές & Ονειρεμένες

Συνδυάζουμε το πάθος για τη δουλειά μας με την ικανοποίηση μιας απόλυτα επιτυχημένης εκδήλωσης. Ανεξάρτητα από το είδος και τον όγκο της, στοχεύουμε σε μία μοναδική και αλησμόνητη εμπειρία, την οποία οι καλεσμένοι σας θα θυμούνται για καιρό. Η χαρά τους, άλλωστε, θα είναι και δική σας επιβράβευση!

Διαθέτουμε τον χώρο, τα μέσα και την εμπειρία για την άριστη και αποτελεσματική κάλυψη κάθε μορφής κοινωνικού γεγονότος, από τον απέριττο μπουφέ ενός σεμιναρίου, μέχρι τη βασίλισσα των εκδηλώσεων, τη δεξίωση γάμου.

Το επιτελείο μας σάς προτείνει ολοκληρωμένες και πρωτότυπες λύσεις για κάθε είδους event και μια ευρεία γκάμα γευστικών προτάσεων που θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καλεσμένους και θα συνθέσουν το περιβάλλον που ζωντανεύει το όνειρό σας.